Wajah-wajah Lets Discuss

0

Posted on : 10:24 AM | By : BIRO AKADEMIK DAN PENYELIDIKAN



Assalamualaikum wbt....
Inilah serba sedikit wajah-wajah Lets Discuss yang sempat kami candit untuk tatapan anda...

Barisan moderater2 yang byk menyumbang idea dan tenaga...

Ust. Abdullah Umayr, merangkap pengerusi BAKA


Ust Nashrul Hadi, orang kuat KEMUDI

Ust. Ammar Badruddin, mantan Presiden MPM 08/09

Ust. Mohd Shazni, Pengerusi KEMUDI

dan ramai lagi sebenarnya moderator kita yang hebat-hebat, antaranya U. Muaz,Presiden MPM 09/10...Kak Jannatul Naim dan U. Abd. Yadiy, dua-dua mantan exco MPM 08/09...


Inilah suasana Program Lets Discuss yang telah berlansung....

semangat sungguh kakak ni.. bentang tajuk ape 2??

Ha..ini lah group ustazah2 dr Kuliyyah Tahfiz.Jangan disangka tahfiz pndai hafaz quran jer..berbahas pun boleh tahan juga.!


Sahabat-sahabat dari KEMUDI, so excited to join this programme!


Semangat akak dari Sabah ni.Tak pernah 'miss' untuk hadir every week.



Ajk BAKA, Ust. Shahrizal..mas'ul untuk program ni.


Bersungguh-sungguh.....


The first Group...Mantap!!!


Apa yang ustaz sorang ni dok pertahankan tue??


"The Best Group for March"


Student muwaffidin pun join jgak, xmau lepaskan peluang..


Soalan hangat dari orang yang Hangat..


Kak ni berjaya di nobatkan sebagai Student of The Month..Congratulation!!


InsyaAllah, setelah mendapat kepercayaan dari pihak MT MPM, program Lets Dissuss ini akan diteruskan lagi pada sem akan datang berikutan byk respon yang positive dari student-student. Cumanya kami cuba untuk membaiki segala kelemahan yang ada dan bersedia untuk mendapat sebarang kemungkinan yang berlaku pada sem ni..Doakan kami untuk kita sama2 dapat manfaat dari apa yang kita dah lakukan demi membawa perubahan untuk ISLAM. Kami begitu komited untuk membina aktiviti atau program2 yang m'bina keintelektualan mahasiswa. So, segala cadangan atau kritikan yang membina amat kami alu-alu kan..Syukran untuk siapa yang sudah bertungkus lumus dalam menjayakan program Lets Discuss ni. SYUKRAN..

Share this :

  • Stumble upon
  • twitter

Comments (0)

Post a Comment